2008. január 13.

Ismet a matrixban

Tobb mint egy hetes kihagyas utan vegre ujra hirt tudok adni magunkrol. Roviden az elmult napok esemenyeirol:
4-en egy napos hajokazasra-buvarkodasra mentunk egy kornyekbeli szigethez. Elso alkalom volt szamomra, hogy palackkal buvarkodtam – bar nem mentunk nagyon melyre, azert nehany jatekos kedvu fokaval eleg jol elszorakoztunk a viz aljan. Nem mellekesen sikerult rendesen leegnem, termeszetesen napszemuveggel.
5-en estetol 8-a reggelig egy ket napos, harom ejszakas rovid hajos korutazason voltunk, osszesen ot szigetet latogattunk meg. Maga a tura erdekes volt, bar a csoportos turizmusrol alkotott velemenyemet ez sem tudta megvaltoztatni.
8-an delutan pedig atmentunk a legnagyobb szigetre, Isabelara, mely Katy szamara is ismeretlen volt es 4 ejszakat toltottunk ott. Itt lohaton megjartuk az egyik vulkant (a szigeten van belole meg ot masik), valamint capakkal konnyubuvarkodtunk. Ezen utobbirol sajnos fenykepes bizonyitekunk nincs, igy kenytelenek lesztek hinni nekunk.
A tegnapi napot ismet Santa Cruz szigeten toltottuk, ma delben innen repulunk vissza, egy atszallassal estere erunk Limaba. Addig is csatolok nehany kepet, a reszletesebb beszamolot pedig a kovetkezo napokban fogom felrakni.









Nincsenek megjegyzések: