2007. december 30.

Egyházi esküvőről gyorsjelentés

Kedves blogolvasók, örömmel tudósítjuk a rokonokat és barátokat, hogy immár egyházilag is férj és feleség vagyunk. Tegnap este 9-kor került sor a ceremóniára Limában a Capilla del Buen Remedio templomban, Marcelo atya közreműködésével. Már korábban, délután 5-kor útra keltünk (Katy gyönyőrű volt, ahogy a mellékelt képekből is látszik) a fotózáshoz egy 1929-es évjáratú fekete Ford T-modell társaságában indultunk a limai tengerpartra. A part menti úton jónéhányan leálltak nézni a fotósorozatot, beleértve a helyi rendőrség romantikusabb tagjait is... Ezt követően hazamentünk, bár nem túl nagy átlagsebességgel, ugyanis az autómatuzsálem nem bírta túl jól az emelkedőket és többször leállt.
Otthon a rokonság már várt minket. Itt is készült néhány studiókép, családtagokkal különböző felállásban, majd a templomot vettük útba. A mise nagyon bensőséges volt, egyrészt mert itt az emberek inkább a lakodalomba mennek és nem a templomi esküvőre, másrészt pedig Marcelo atya (aki történetesen máltai származású és 26 éve él Peruban) nagyon személyre szólóan beszélt hozzánk és a násznépnek. Mivel még néhány papírmunka továbbra is elvégzetlen, a mise után maradtunk néhány formanyomtatvány kitöltésére. Úgy látszik ez egy interkontinetális esküvő esetén már csak így marad...
Után ismét hazamentünk, újabb fotók és videók, majd kb. 11 felé érkeztünk meg az étterembe. Bár Peru latin ország, azért itt sincsenek hozzászokva ilyen késő kezdésű lakodalmakhoz, ráadásula konyha éjfélkor zárt. Az ételre és a kiszolgálásra nem lehetett panasz: még én is megkaptam külön bejáratú diétás menüben (főtt krumpli és főtt csirke). Utána jött a csokordobás majd a tánc. Mivel mindketten eléggé ki voltunk fáradva közel 3 hét intenzív készülődéstől, továbbá én továbbra sem vagyok egészségileg 100%-os, olyan f3 felé hazaindultunk. A násznép dicséretesen mulatott még további kb. egy órát.
Sajnos nem nagyon tudtunk pihenni, ugyanis 4 óra alvás után kelés, bőröndöket becsomagolni és indulás a reptérre. Jelenleg Ecuadorból írok, egy Guayaquil nevű városból, innen holnap reggel 9-es géppel indulunk Galapagosra. Dióhéjban ennyi, természetesen ahogy megvannak a hivatalos képek/videó, a részleteket is jobban be fogjuk tudni mutatni.

Mindenkit ölelünk/csókolunk, remélhetőleg Galapagosról hamarosan tudunk jelentkezni. Ami pedig az esküvőzést illeti, lehet készülni: a következő állomás Budapest.






1 megjegyzés:

Unknown írta...

Fogadd virtuális gratulációnkat itthonról! Katy valóban gyönyörű, mellette talán te is mexépülsz ;-)
Jó utat, pihenjetek sokat és várjuk az élménybeszámolót és a képeket!
Üdv: Magdi, Viktor, Zsombi, Nándi